Inno Robotics este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2011 din pasiunea unui tânăr absolvent pentru roboții industriali. Activăm sub deviza “Innovation has no limit” și susținem ideea că totul poate fi posibil acolo unde există ambiție si pasiune. În decursul a șase ani de activitate am devenit cel mai mare integrator de soluții automatizate cu roboți industriali din România, câștigând totodată și încrederea clienților de peste graniță.

Unul dintre principiile firmei este “Protejează-ți viitorul prin inovație!”. Prin aceasta vrem să transmitem faptul că industria trebuie să fie deschisă spre dezvoltare tehnologică, altfel nu va putea ține pasul cu acei concurenți care au obținut calitate și productivitate net superioare datorită tehnologizării.

Dorința de a descoperi lucruri noi și de a le împărtăși și altora ne-a făcut să trecem peste orice obstacol, iar plăcerea de a activa în acest domeniu al automatizărilor este dată de diversitatea aplicațiilor. Fiecare proces de automatizare este o provocare deoarece aplicațiile nu sunt repetitive, totul trebuie creat de la zero, de la concept până la execuția finală având astfel satisfacția obținerii rezultatului dorit.

Obiectivele principale pe termen lung țintesc dezvoltarea continuă și tehnologizarea cu cele mai noi și inovative produse de pe piață. Un obiectiv important îl reprezintă satisfacția clienților prin îmbunătățirea permanentă a ofertei tehnologice și a pachetului de servicii ce însoțește produsul, respectiv furnizarea de produse de înaltă calitate care să satisfacă întocmai nevoile clienților.

Mai mult, serviciile noastre sunt complete și conforme cu standardele europene, respectiv: consultanță, proiectare, comercializare, punere în funcțiune, servicii post-vânzare și post-garanție, fiind în pas cu tehnologia de ultimă oră.

De asemenea, acordăm importanță și instruirii personalului propriu pentru atingerea calității muncii și serviciilor, deasemenea și instruirii utilizatorilor privind programarea și asistarea roboților pentru a avea cunostințele de bază necesare noului proces automatizat.