Procesul de sudare poate deveni unul economic și eficient prin automatizare. Dezvoltăm celule de sudare prevăzute cu masă rotativă pe care se pot poziționa diferite tipuri de sisteme de prindere a piesei, oferind astfel flexibilitate procesului de producție.

Celula robotizată de sudare IR ARC 900

Celula robotizată de sudare, IR ARC 900, este un produs standardizat special conceput de Inno Robotics pentru procesele de sudare cu arc electric. Celula robotizată este realizată pentru sudarea unor piese complexe fiind prevazută cu o masă rotativă ce oferă productivitate ridicată. Sistemul astfel conceput asigură eficiență maximă în ceea ce privește protecția și securitatea în muncă.

Componentele principale ale celulei robotizate:

Robotul FANUC 100iC este un robot cu şase axe, fiind dotat cu motoare servo-electrice care asigură atât precizii ridicate cât şi viteze mari în procesele de sudare.

Controler-ul R-30iB Mate este noul standard pentru o productivitate inteligentă. O nouă generație de tehnologii avansate, integrate, hardware de către FANUC cât și peste 250 de funcții software.

Masa de sudare indexabilă la 180° având o capacitate maximă de încărcare de 900 kg și o precizie de poziționare de ± 0.08 mm.

Sursa de sudare Power Wave S350 şi derulatorul Auto Drive 4R100 reprezintă o soluţie tehnologică de cea mai înaltă performanţă, unitatea fiind proiectată pentru comunicarea cu controller-ul Fanuc R-30iB prin Ethernet prin metoda plug-in, fără a fi nevoie de alte setări sau configuraţii.